Rent Vand

miljøbevidst vinduespolering

DM Polering kan nu tilbyde vores kunder en ny og miljøbevidst vinduespolering, som er vand der er filtreret og behandlet for alle urenheder.

Systemet benyttes ved hjælp af RentVand, forvarmet til 50 grader og med teleskopstænger op til 18 meter eller 3. sals højde, hvor en børste er monteret for enden af teleskopstangen der er velegnet til både ruder og karme.

Systemet er meget velegnet til erhverv eller større private kunder.
Vinduespudseren bruger herefter børsten til både at vaske karmene og ruderne ned med og skyller rent efter børsten, med varmt og RentVand, så alle urenheder skylles af ruderne.

Ruderne efterlades herefter til luftørring og da vandet er fuldstændigt renset for alle urenheder, efterlader det ingen striber, kalk eller andre urenheder, der findes i almindelig tappevand fra hanen.

Systemet giver kunderne mulighed for at få rengjort deres ruder, karme, facader, skilte, Solpaneler eller andre materialer der skal rengøres, på steder der ellers ikke er tilgængelig med stige, da vinduespudseren via teleskopstænger, kan få adgang til de ellers utilgængelige områder, som ellers kræver leje af en dyr lift.

Vigtig viden:

Det kræver et par behandlinger, da der kan sidde sæberester og andre urenheder fra tidligere vinduespoleringer, inden resultatet er perfekt.

Der er ingen risiko for faldulykker, da alt arbejde udføres fra jorden.

Ingen sæbe eller kemikalier

Et flottere resultat der holder længere end normal pudsning
Vinduesrammer renses for urenheder og alger

Minimerer prisen, da der ikke skal benyttes dyre lifte og dermed en billigere vinduespudsning for større kunder, da vinduespudseren ikke skal bruge lifte og stiger.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.